Rotebro Trafikskola
Om oss
Rotebro Trafikskola
  •  Prisvärda

            Att ta körkort innebär för de allra flesta en betydande investering. Både vad gäller tid och pengar.

            Därför gör v i på Rotebro Trafikskola vårt yttersta för att göra din väg till körkortet så enkel och prisvärd som möjligt.

  •   Pedagogisk

          Under årens lopp har vi hjälpt hundratals elever på vägen mot körkortet. Våra körskolslärare är välutbildade, erfarna och                      villiga att få hjälpa dig med att ta körkortet i en positiv anda. Vi lägger alltid eleverna i centrum och anpassa vår utbildnings                  metod efter elevens behov .

  • Lätttillgänglig trafikskola

         Det är ganska enkel att ta sig till vår trafikskola . Vår lokal ligger i Rotebro centrum ungefär 50 merter från pendeltåg stationen           och ett sten kast från Trafikvärkets lokaler, dessutom ligger vi mitt i uppkörningsområdet. 

  •  Utbildningar

            Vi på Rotebro trafikskola erbjuder utbildning på så väl Bil (manuell-automat) och Moped.

            Redan från början får du en personlig bedömning där lägger vi upp din utbildning efter dina    

            förutsättningar.

            Vår undervisningsplan är givetvis anpassad efter Transportstyrelsens kurs plan B  För    

            Körkortsutbildning.

            Vi är anslutna Till STR  sverges trafikutbildernas riksförbund därför använder vi deras läromedel både det traditionella                           och det digitala.
  •  Miljömål och miljöpolicy


           Rotebro Trafikskola har utbildad personal inom miljökörning med tidigare uppdrag från företag och kummuner.                                     Vi har som mål att arbeta  aktiv med miljön med nollvisionen som bas så att vi kan utbilda en miljö medveten blivande förare.

           Vi på skolan har som mål att vidare utbilda alla personal på skolan genom att gå på fortbildningskurser så mycket vi kan.


  • Alkohol policy

         

         Vi på Rotebro trafikskola har noll tolleranc gentimot alkohol och drger därför både Lärare och elever måsta blåsa i vår                          alkomätare inför varje lektion.

 
 
 
 
 

 Öppettider

 

Måndag-Torsdag   10:30-18:00

Fredag                      10:30-15:00

Lunchstängd          12:00-13:00


Lördag- Söndag Stängt


Kör lektioner vardagar

07:00 - 18:00

även lördagar


Telefon

08-122 912 77

0707-701807


Adress

Rotebro torg 1

192 68 Sollentuna


Betalsätt

Bankgiro         5194-0104

Plusgiro           835381-5

Swish                1231472257


Covid-19 Rotebro trafikskola vill informera våra kunder om dom åtgärder som har tagits för det rådande läget med Covid-19. Vi desinficerar bilarna och Mopeder efter varje lektion, Både elev och personal använder handsprit och sanera teori lokalen efter varje kurstillfälle. Om man har symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber kontakta oss för att ställa in lektionen kostnadsfritt. Elever och personal som varit i ett område utomlands bör ej delta på kurser inom två veckor efter hemkomst.

Jag förstår